Kabel LAN panjang 10m

Kabel LAN panjang 10m

Price :
Rp.20.000,-
Add to Cart:
  • Shipping Weight: 0.2 Kg
  • 18 Units in Stock

DESCRIPTION

. Kabel Jaringan LAN Cat 5E
. Speed 100 Mbps
. Panjang 10 meter