Kabel LAN panjang 1.5m

Kabel LAN panjang 1.5m

Price :
Rp.8.000,-
Add to Cart:
  • Shipping Weight: 0.04 Kg
  • 18 Units in Stock

DESCRIPTION

. Kabel Jaringan LAN Cat 5E
. Speed 100 Mbps
. Panjang 1.5 meter