Kabel LAN panjang 15m

Kabel LAN panjang 15m

Price :
Rp.28.000,-
Add to Cart:
  • Shipping Weight: 0.3 Kg
  • 18 Units in Stock

DESCRIPTION

. Kabel Jaringan LAN Cat 5E
. Speed 100 Mbps
. Panjang 15 meter